Therapie

Wat wij doen met PRI® is mensen de hoop terug geven dat het echt mogelijk is zich te bevrijden uit alle emotionele lijden. En we geven niet alleen de hoop terug, we laten ze ook zien dat het echt kán. We leren hen hoe ze dat zelf kunnen doen. En het goede nieuws is dat dat instrument niet eens ingewikkeld is, dat iedereen het kan leren. Een instrument dat je vervolgens de rest van je leven in je achterzak kunt steken en kunt gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor word je dus niet afhankelijk van allerlei therapeuten of coaches of wat nog meer. Zo simpel is het ….

En oh jaa.. misschien is het leuk om te weten dat degene die dit ontwikkeld heeft, hier zes boeken over heeft geschreven, die onder andere ook vertaald zijn in het Engels en Frans. En er is een groep van 70 therapeuten die hiermee werkt en die groep breidt zich steeds meer uit.

Voor meer info zie:www.PRIonline.nl

Mocht praten over gevoelige onderwerpen een drempel zijn, dan kunnen we beeldende therapie als tussenstap gebruiken. Middels tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen of andere creatieve werkvormen kun je letterlijk ervaren hoe “in beweging komen” voelt.

Zo kan iets wat van binnen speelt, in een bepaalde vorm naar buiten komen op jouw eigen unieke manier. Soms wordt hierdoor jouw hulpvraag pas echt duidelijk. We kijken samen naar wat jij nodig hebt op dit moment in je leven en wat jij daar zelf aan kan bijdragen.

Spelenderwijs en in je eigen tempo verken je je grenzen, verbreed je jouw horizon en word je je bewust van bepaalde patronen, patronen die verankerd zitten in iedere cel van jouw lichaam. Zie ook: vaktherapie

 

Add Comment