PRI®

PRI is een vorm van gesprekstherapie en een heel concrete methode die het werkelijk mogelijk maakt onszelf te bevrijden uit alle emotioneel lijden en psychische klachten. PRI staat voor Past Reality Integration en is ontwikkeld door Ingeborg Bosch. De methode leert je bewust te worden van onbewuste overlevingspatronen die zijn ontstaan in onze vroege kindertijd. Zonder het te beseffen beïnvloeden deze patronen nog altijd onze kijk op het leven, ze worden aangestuurd door een deel van ons brein waar oude ervaringen zijn opgeslagen in een tijd waarin we nog niet het vermogen hadden deze ervaringen te verwerken. PRI leert je het heden te gaan zien zoals het werkelijk is, meestal verassend onbelast!

Wat wij doen is mensen de hoop terug geven dat het echt mogelijk is zich te bevrijden uit alle emotionele lijden. En we geven niet alleen de hoop terug, we laten je ook zien dat het echt kán. We leren je hoe je dat zelf kan doen. En het goede nieuws is dat dat instrument niet eens ingewikkeld is, dat iedereen het kan leren. Een instrument dat je vervolgens de rest van je leven in je achterzak kunt steken en kunt gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor word je dus niet afhankelijk van allerlei therapeuten of coaches of wat nog meer. Zo simpel is het ….

En oh jaa… misschien is het leuk om te weten dat degene die dit ontwikkeld heeft, hier zes boeken over heeft geschreven, die onder andere ook vertaald zijn in het Engels en Frans. En er is een groep van 40 therapeuten die hiermee werkt en die groep breidt zich steeds meer uit.

Meer weten? Kijk op www.PRIonline.nl

Maak in 2 minuten kennis met de grondlegster van PRI® Ingeborg Bosch:

 

PRI® therapeuten aan het woord: