De reis van mijn boek
De reis van mijn boek

Het is alweer vijf maanden geleden dat de reis van mijn boek Basta! Er is écht alleen maar liefde via een presentatie en een signering begon.

Hier zit ik, de boeksignering gaat beginnen en ik ben onder de indruk van de grote opkomst, de muziek van de band en de prachtige zonnige dag op een schitterende lokatie in het bos. Rode wangen, warm van de presentatie en compleet in de wolken voel ik niet eens dat ik dorst heb. Ik heb geen idee hoe en wat mijn boek de komende maanden zal gaan doen.

Nu ik terugkijk denk ik ‘Tjee, wat heeft mijn boek er al een reis op zitten!’ Op heel veel websites is mijn boek te vinden. Vele vele lezers (bekend en onbekend) hebben het boek positief ontvangen en een recensie of review geplaatst. Fysiek ligt het bij de Readshop in Gilze en bij Ananda in Tilburg. Het boek staat al meer dan drieëndertig dagen in de top 1000 ranking van Hebban.nl. Publiciteit is via vele wegen op gang gekomen; in Emotionele Bevrijding het zevende boek van Ingeborg Bosch waarin zij mijn boek aanbeveelt, in FLAIR, in een podcast van Verse Inkt  door 100 Jaar Na Vandaag, in de nieuwsbrief van mijn beroepsverlening de NFG, op Facebook in een boekverloting door de NFG, een quote is meegenomen in de Margriet, in november wordt het boek besproken in de mediarubriek van Psychologie Magazine. Ook heb ik inmiddels een heel netwerk aan journalisten opgebouwd die zijn geïnteresseerd in het verhaal. Daar moet zeker nog wel iets uit gaan komen. Een ebook en tweede druk staan ook al op de planning. Het kan niet op!

En dan vandaag…. Vandaag ontving ik het fantastisch nieuws dat het inkooporgaan van Bibliotheken Nederland een flinke partij heeft ingekocht om de exemplaren uit te lenen in de plaatstelijk bibliotheken. https://shop.nbdbiblion.nl/product/basta-er-echt-alleen-maar-liefde

Intense dankbaarheid voel ik door mij heen stromen!

Wil je weten hoe de reis verder gaat verlopen? Volg me via:

instagram: @mensenkunst3

LinkedIn: Jolanda Tijmstra

Facebook: Mensen Kunst

 

Fotografie: @vorminfunctie