Werkgeluk 1
Werkgeluk 1

Het is de week van het werkgeluk van 21-27 september 2020. Daarom zal ik deze week enkele quotes van cliënten delen om te laten zien hoe waardevol mijn werk is. Nu vind ik mijn geluk eigenlijk van onderschikt belang, maar ik word er wel gelukkig van. Want hoe mooi is het als mensen met een probleem komen en je ze kunt leren wat zij daar zelf aan kunnen doen en hoe? Soms na jarenlang zoeken! En niet alleen is de cliënt daarmee geholpen, maar heel vaak ook zijn omgeving. Hoe mooi is het als frustraties niet meer op kinderen en partner botgevierd worden? Hoe fijn is het als een werknemer weer kan ontspannen in zijn team? Hoe waanzinnig is het als iemand ontdekt dat hij wantrouwen heeft en dit om kan gaan zetten in vertrouwen of zijn angsten leert te overwinnen? Hoe fantastisch is het als iemand zijn relatie wil beëindigen maar toch weer de liefde voor zijn partner kan voelen? Daar doe ik het echt allemaal voor!

Quote 1:

“Lieve Jolanda, ik wil je bedanken voor alle hulp die je mij hebt gegeven. Het was waardevol en onmisbaar. PRI heeft mij houvast gegeven en hierdoor voel ik mijn vrijer, sterker en echter. Ik merk veel winst in het dagelijkse leven met mijn partner, we kunnen zelfs weer genieten van elkaar. Wat een geschenk! Ik weet nu wat ik zelf kan doen als ik in paniek schiet of wat ik moet doen als ik mij kwetsbaar voel. Het werk dat wij hebben verricht heeft mij een basis gegeven om op door te bouwen en te blijven groeien en leren…”

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email